KPMG logo
KMonline Uw digitaal dossier Login

Nuttige bestanden

Interessante links

Calculators

Disclaimer
De resultaten van deze simulaties zijn louter informatief en hebben geen juridische bewijskracht. Deze berekening toont slechts een benadering van de impact van de voordelen alle aard. Niets van het bovenstaande mag gebruikt worden voor het maken van prognoses van de totaal verschuldigde Belgische vennootschapsbelasting of voor de raming van potentiële voorafbetalingen . Neem contact op met uw contactpersoon bij KPMG Accountants - Experts-comptables voor een evaluatie op maat van de impact op uw onderneming. 

Uw voordelen

Tijdswinst

Uw aankoop- en verkoopfacturen kunt u rechtstreeks in KMOnline inscannen, wat u een tijdswinst van 80% oplevert in vergelijking met het manueel inboeken van deze facturen. Deze gescande facturen worden overigens aanvaard door de Belgische fiscus, waardoor u na 6 maanden de papieren versie mag vernietigen.

Online toegang

Met KMOnline hebt u 24u op 24u toegang tot uw facturen, bankafschriften, contracten en alle andere documenten. En dat 7 dagen op 7 en van overal ter wereld. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding.

Geen papier meer

KMOnline registreert, bewaart en biedt u toegang tot al uw boekhoudkundige documenten. In samenwerking met uw bank, kunt u bovendien zelf uw bankafschriften toevoegen aan KMOnline.

Digitaal archief

Al uw huidige en historische boekhoudkundige documenten, bankafschriften, juridische documenten en contracten worden bewaard in een centrale online bibliotheek.

Veilig

De toegang tot KMOnline is sterk beveiligd met een persoonlijk passwoord en bijkomende SMS-authenticatie. U bepaalt zelf wie toegang krijgt en tot welke onderdelen.

Toegevoegde waarde

Ook uw KPMG Accountants - Experts-comptables heeft toegang tot uw dossier op KMOnline. Dat biedt hen de mogelijkheid uw documenten op een eenvoudige en snelle manier te consulteren en te verwerken met de boekhoudkundige applicaties van KPMG. Hierdoor wordt minder tijd besteed aan administratieve taken en komt meer tijd vrij om u persoonlijk te adviseren en diensten te leveren die u echt toegevoegde waarde brengen, zoals het bespreken van de resultaten van simulaties die u online heeft gemaakt.

Interactief

Zowel u als uw KPMG Accountants - Experts-comptables hebben toegang tot dezelfde documenten op KMOnline, wat leidt tot een vlotte communicatie en een snelle feedback en actie.

Een oplossing op maat

U bepaalt zelf in welke mate u gebruik maakt van KMOnline: bepaalde onderdelen wenst u op te nemen in KMOnline en andere verkiest u voorlopig binnenshuis te houden. Ook op het vlak van het gebruik van technische hulpmiddelen ligt de keuze bij. Flexibiliteit is het sleutelwoord!